top of page
DJI_0166.jpg

Om Sirdal hyttteformidling

DJI_0392.jpg

Sirdal Hytteformidling leier ut privateide hytter og leiligheter med god og høy standard i øvre Sirdal, fra Tjørhom til Ådneram i 15 år. Vi følger alltid med vårt gjestene, fra ankomst gjennom oppholdet til avreise.

Alle hyttene har innlagt vann og strøm og er utstyrt med minst ett bad (dusj, wc, vask), oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap,fryseboks, tv, dyner/puter, utstyr til oppgitte sengeplasser. Hyttene og leilighetene blir sjekket og oppvarmet (om vinteren) før gjestene ankommer, slik at alle kommer seg til en oppvarmt og koselig plass og ferien kan begynner.

De fleste hyttene/ leilighetene ligger rett med oppkjørte skiløyper, eller gåavstand til skitrekket om vinteren.
Alle som skal besøke Sirdal om sommeren, finner her en stort utvalg av friluftsaktiviteter i et flott naturområde, i tillegg er det en god plass for å starte den populære turen til Kjeragbolten og Preikestolen.

Hyttene er fra 45 m2 opp til 200 m2 med plass fra 4 – 14 personer.

Sirdal Hytteformidling er gjerne behjelpelig med å finne det riktige feriested for deg, også når det gjelder kjæledyr:)
Alle hyttene og leilighetene blir ofte brukt av eieren selv. Slik at de er veldig god utstyrt, når det gjelder små ting som men trenger i hverdagsliv. Der finnes det også en god del av kjøkkenkrydder, eventuelt taps til oppvaskmaskinen og så videre, men gjerne fyller opp igjen det som blir brukt. 
Alle private tingene ligger tilsammen i et eget skuffe eller skap som er merket med privat. Det er prinsipiell ikke lov å med seg kjæledyr, men det betyr ikke at alle hyttene er allergivennlig!  

bottom of page